Kötü kadın Catherine Zeta-Jones

Yönetmenliğini Adam Shankman'in üstlendiği ve çekimleri başlamak üzere olan "Rock of Ages" filminde ünlü oyuncu Catherine Zeta-Jones kötü kadını oynayacak.

Kötü kadın Catherine Zeta-Jones
Kötü kadın Catherine Zeta-Jones
GİRİŞ 22.04.2011 18:00 GÜNCELLEME 22.04.2011 18:00

Aktris filmde Los Angeles belediye başkanının karısını oynayacak ve rock müziğin ilahileri arasında sayılan "Hit Me With Your Best Shot" ve "We're Not Gonna Take It" adlı parçaları yüksek sesle söyleyecek. Geçtiğimiz günlerde manik depresif bozukluk nedeniyle tedavi gördüğünü açıklayan Zeta-Jones, daha önce de Chicago müzikalinin 2002 yılında çekilen film versiyonunda oynamış ve bu rolüyle Oscar kazanmıştı.

Filmde oynayacak diğer ünlü isimler arasında Tom Cruise, Russel Brand, Alec Baldwin, Paul Giamatti, Mary J. Blige ve Julianna Hough da bulunuyor. Filmin konusu 1980'li yıllarda Hollywood'daki müzik çevreleri üzerine kurulu. "Rock of Ages"in yönetmeni, Adam Shankman, Zeta-Jones'ün rolü hakkında şöyle konuştu: "Biz böyle bir kötü karakterin eğlenceli olacağını düşündük.Bu karakter  çoğunluğun ahlaki değerlerini temsil eden bir kişi. Bu rolü Chicago'daki rolüyle Oscar'ı kazanmış büyük bir aktrisin oynayacak olması harika bir şey" dedi.

Çekimlerine mayıs ayı ortalarında Miami'de başlanacak olan filmin,  2012'de gösterime girmesi planlanıyor.

 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi