Sinop

Sinop'ta gazilere yeni kıyafetler alındı

11:42 28 Ekim 2015
Sinop'ta gazilere yeni kıyafetler alındı

Sinop Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gazilere resmi bayramlarda giymeleri için yeni kıyafetler alındı. 

Valilik toplantı salonunda yapılan etkinlikte konuşan Sinop Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Özgen, 25 gaziye yeni kıyafetlerini teslim ettiklerini söyledi. 

Kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Özgen, şöyle konuştu:

"Büyük milletin, büyük devletin onurlu, gururlu ve cesur askeri olur. O asker ki doğuştan askerdir. Görevini yerine getirirken şehit ya da gazi olur. Şehitlerimizin mükafatını yüce yaradan, gazilerimizin mükafatını bugün devletin sahibi millet verir. Bize layık görülen bu mükafat belgelerini almaktan onurluyuz, gururluyuz. Ayrıca gelecek nesillere örnek olabilirsek ne mutlu bizlere. Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederiz. Bayrağımızı indirmeye vatanımızı bölmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir." 

Etkinliğe Vali Yasemin Özata Çetinkaya, AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya ile gaziler ve yakınları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.