Sinop

Sinop EMİTT Fuarı'nda tanıtılacak

12:37 27 Ocak 2016
Sinop EMİTT Fuarı'nda tanıtılacak

Sinop Valisi Yasemin Çetinkaya, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) Sinop'un en iyi şekilde tanıtılacağını söyledi.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle 28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek EMİTT Fuarı'nda kentin en iyi şekilde tanıtılması için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Fuara valiliğin öncülüğünde Sinop Belediyesi, Sinop Üniversitesi, ilçe belediyeleri, kamu kurum ve kuruluşları ile Sinop Kültür ve Turizm Derneği''nün organizasyonuyla oteller, turistik tesisler, acenteler ve tur operatörlerinin destek vereceği fuarın, kentin tanıtımı için en iyi şekilde değerlendirileceğini ifade eden Çetinkaya, "EMİTT Fuarı her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlamakla birlikte turizm sektörü için daha güçlü bir sinerji yaratmaya devam ediyor. Geçen yıl yapılan fuarda 44 metrekarelik stant ile tanıtımını gerçekleştirdiğimiz Sinop, bu yıl 104 metrekarelik stantla daha büyük bir alanda tanıtılacak" diye konuştu

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.