Sinop

MÜSİAD Sinop Şubesi iftar verdi

22:40 28 Haziran 2016
MÜSİAD Sinop Şubesi iftar verdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop Şubesi tarafından iftar programı gerçekleştirildi.

Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dranas Uygulama Oteli'nde düzenlenen programa, Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya ve iş adamları katıldı.

Vali Çetinkaya, iftarın ardından yaptığı konuşmada, MÜSİAD'nın Türkiye'nin dertleriyle dertlenen ve çözüm odaklı hizmet veren önemli bir kuruluş olduğunu söyledi.

MÜSİAD'ın Sinop'ta şube açmasının üzerinden 3 yıl gibi kısa bir süre geçtiğini belirten Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Geç olsa dahi ilimizde böyle güzel hizmetler yapan bir sivil toplum kuruluşunun şube açması sevindirici. Çünkü özel bir işletmeyi yürütmek zordur. Ben de bir esnaf çocuğuyum. Bir gün nasıl başlar ve nasıl biter farkında olunmaz. Hep bir koşuşturma içerisinde olursunuz. Böyle ticari kaygı içinde ulvi bir amaç uğruna aynı çatı altında bir araya gelebilmek büyük bir onur ve mutluluktur. Bu anlamda hepinizi tebrik ediyorum. Allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın."

MÜİSAD Sinop Şube Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen ise, dünyanın bir ucunda insansız araçlarının trafiğe çıktığını bir ucunda ise insanlık dramı yaşandığını dile getirdi.

Türk milletinin bu düzeni asla kabul etmediğini vurgulayan Gökmen, "Bu topraklar rahman ve rahim olan Allah tarafından yaratılan, Allah'ın arzının geniş, ikramının sonsuz olduğunu kavramış bir idrakin hüküm sürdüğü topraklardır. Dünyaya başka bir düzenin olduğunun gösterme zamanıdır ki, yaptığımız da odur." ifadesini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.