Sinop

Türkeli'de geleneksel pilav günü düzenlendi

19:48 06 Temmuz 2016
Türkeli'de geleneksel pilav günü düzenlendi

Türkeli Belediyesi tarafından geleneksel pilav günü düzenlendi.

Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, belediyenin çay bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, vatandaşların bayramlarını kutlayarak, bayram dolayısıyla ilçeye gelen gurbetçilerin de katılımıyla pilav gününü yoğun bir katılımla yaptıklarını söyledi.

Dini bayramların ikinci gününde ilçe halkını ve gurbetçileri bir araya getirerek, sıcak ortam sağlanmasına vesile olduklarını kaydeden Özcan, "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, bağlılık ve kaynaşmayı sağlayan bu tür etkinlikleri hazırlamaktan, organize etmekten son derece mutluyuz. Vatandaşlarımızın mutlulukları, bizleri de sevindiriyor. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da düzenlediğimiz etkinliğe katılarak bizleri onurlandıran sevgili vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaymakam Semih Altaş, İlçe Jandarma Komutanı Ergün Sarı, Cumhuriyet Savcısı Emrah Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Durmuş ve daire amirlerinin de katıldığı etkinlikte yaklaşık bin kişilik pilav dağıtıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.