Sinop

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Sinop'u ziyaret edecek

17:30 23 Mart 2017
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Sinop'u ziyaret edecek

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin kente gelerek ziyaretlerde bulunacağını bildirdi.

Maviş, yaptığı yazılı açıklamada, 26 Mart'ta gerçekleştirilecek ziyarette, Bakan Özhaseki'nin Sinoplularla bir araya geleceğini belirtti.

Özhaseki'nin 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesi vatandaşlarla önemli paylaşımlarda bulunacağını ifade eden Maviş, şunları kaydetti:

"AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı olduğu dönemde kendisiyle çalışmaktan şeref duyduğum Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, 26 Mart'ta Sinop’umuza teşrif edecektir. Sayın bakanımız Sinop programı kapsamında hemşehrilerimiz ile buluşarak yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında önemli açıklamalarda bulunacaktır. Sinop’umuz uzun yıllardan beri ilk defa bu kadar sık aralıklarla üst düzey ziyaretlere ev sahipliği yapıyor. Bakanlarımızın biri gidiyor, diğeri geliyor. Bu başbakanımız ve AK Parti hükümetimizin, Sinop’umuzu ne denli önemsediğinin en önemli göstergesidir."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.