Sinop

Sinop'ta cadde yenileme çalışmaları

14:19 11 Mayıs 2017
Sinop'ta cadde yenileme çalışmaları

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sakarya Caddesi'nde devam eden yenileme çalışmalarının 1 Haziran'da tamamlanacağını söyledi.

Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, caddede yenilme çalışmalarının yedi ay önce başladığını hatırlattı.

Çalışmaların planladığı gibi devam ettiğini ve Sakarya Caddesi'nin büyük bölümünün tamamlandığını belirten Ergül, şöyle konuştu:

"Bundan sonra yapacağımız rötuşlar var. Yeşillendirme çalışmalarımız devam ediyor, havuzlarımız bitti. Ahşap oturma gruplarımız tamamlandı. 1 Haziran itibarıyla da burası tamamen hizmete açılacak. Bu arada yaz sonunda aynı cadde de bulunan binalara cephe giydirme çalışmaları için ihale yaptık. Ayrıca Sakarya Caddesi'nin hizmete açılmasına kısa bir süre kala, belediye olarak anket çalışması yaptırdık. 'Burası trafiğe açılsın mı açılmasın mı?' diye vatandaşlara sorduk. Bu anket sonucuna göre vatandaş ve esnafımızın yüzde 57’si caddenin tamamen trafiğe kapanması yönünde, yüzde 41’i ise trafiğe kapatılmaması yönünde görüşlerini bildirdi. Bizde caddenin hizmete girmesiyle bu konuda durum değerlendirmesi yapacağız. Bunun kararını yine Sinoplularla vereceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.