Sinop

Bölgenin en büyük domuzunu vurdular!

08:45 26 Aralık 2019 3 Yorum Var
Bölgenin en büyük domuzunu vurdular!

Türkeli ilçesinde, tarım alanlarına zarar veren yaban domuzları için ava çıkan avcılar, bölgede şu ana kadarki en büyük domuzu avladı.

Türkeli ilçesinde, tarım alanlarına zarar veren yaban domuzları için Türkeli Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyeleri, gece avlanmanın yasak olduğundan dolayı Güzelkent köyü ormanlık alanında sabah saatlerinde ava çıktı.

Domuzu yakalamak için ayak izleriyle yola çıkan Türkeli Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyelerinden 6 kişi, yaklaşık 5 saat sonra buldukları dev domuzu vurdular. Yanına yaklaşan avcılar, gördükleri dev domuz karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyerek hatıra fotoğrafı çekildiler. 

Türkeli Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Salih Yıldız, yaptığı açıklamada, "Köylüler, bölgede çok sayıda domuz bulunmasından dolayı şikayetçiydi. Kulübümüze rica ettiler, kulübümüz üyeleri de bölgede av yapmak için yola koyuldu. Yapılan avda da son yıllarda karşılaşılan en büyük yaklaşık 350 kilogram ağırlğında, 25 santimetre boyunda dişi olan dev domuzu yakalandı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • lüzumsuz 4 yıl önce Şikayet Et
    kılıfta hazır bahçeleri talan ediyor Ocak geldi Antalya'da bile bahçe kalmadı eti yenmeyen hayvanı lüzumsuz telef etmek caiz değil domuzda olsa zevk için telef edemezsin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • OSMANLI 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu domuzlar sonra ne yapılıyor? %99 müslüman ülkesindeyiz.Fakat istanbuldaki domuz çiftlikleri ile tüm türkiyenin et ihtiyacı çözülür.DEVLET denetim lütfen.Bu şekilde öldürüleleri de yakın.
    Cevapla
  • Erol Ç. 4 yıl önce Şikayet Et
    Sahi öldürdüğünüz bu hayvanları napıyorsunuz bu benim en büyük merakım.
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaftancıoğlu'na haber verin. Leş boşa gitmesin , faydalansınlar...
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkeli'nin Sinop'un bir ilçesi olduğunu da yazın lütfen. Bu şekilde insan merakta kalıyor Türkeli neresi diye.
    Cevapla
  • cem 4 yıl önce Şikayet Et
    torpaklarım
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.