Şırnak

GÜNCELLEME - PKK'nın tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi

18:19 14 Nisan 2016
GÜNCELLEME - PKK'nın tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerin yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 4 yaşındaki Hidayet Tek'in cenazesi, İdil'de toprağa verildi.

İlçede teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması ve barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için güvenlik güçlerince gerçekleştirilen "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu"nun tamamlanmasının ardından aileler evlerine döndü.

Turgut Özal Mahallesi'nde dün teröristlerin yerleştirdiği patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve polis ekiplerince kaldırıldığı İdil Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesine oradan da Diyarbakır'daki Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Tek, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Hastanedeki işlemlerin ardından ailesine teslim edilen Tek'in cenazesi, İdil'in Sırtköy beldesinde gözyaşları arasında defnedildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.