Şırnak

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş:

00:53 13 Mayıs 2016
Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş:

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Biz Cizre’de bu kutsal mesleği yapan, gecesini gündüzüne katan, her türlü sıkıntıya rağmen yüzlerinden gülücük eksilmeyen sağlık çalışanlarımızla, ebelerimizle, hemşirelerimizle, annelerimizle birlikte Hemşireler Günü'nü kutlayalım istedik." dedi.

Memiş, Sağlık-Sen Şırnak Şubesi'nce Cizre Öğretmenevinde düzenlenen "Hemşireler Günü" etkinliğinde, ilçede görev yapan hemşirelerle bir araya geldi.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunması ile başlayan etkinlikte bir konuşma yapan Memiş, ilçede bulunmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, Hemşireler Günü'nü "Biz, Cizre’de bu kutsal mesleği yapan, gecesini gündüzüne katan, her türlü sıkıntıya rağmen yüzlerinden gülücük eksilmeyen, sağlık çalışanlarımızla, ebelerimizle, hemşirelerimizle, annelerimizle birlikte kutlayalım istedik." diye konuştu.

Bugün hastane ziyareti sırasında çalışan arkadaşlarının umut dolu bakışları, gülen yüzleriyle bu mesleğin kutsiyetini bir kez daha gösterdiklerini vurgulayan Memiş, bu bölgeye ve bölge insanına verdikleri sağlık hizmetinden dolayı hemşirelere ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Memiş, "Buralarda sendikacılık yapmak çok kolay değil. Buralarda Sağlık-Sen’e ve Memur-Sen'e üye olmakta çok kolay değil. Ama bunu bir dava bilerek buralarda zor imkanlarda davamıza, yolumuza, mücadelemize katkı sunduğunuz için kocaman yürekli kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Metin Memiş ve sendika yetkilileri, etkinliğe katılan hemşirelere çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.