Şırnak

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu:

22:05 27 Haziran 2016
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu:

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Allah Cizre'yi, Cizrelileri, bütün kardeşlerimizi ve bütün müminleri her türlü şer odaklarının şerrinden mahrumda bulunsun" dedi.

Yapıcıoğlu, partisinin Cizre ilçe başkanlığınca öğretmenevinde düzenenlenen iftarda yaptığı konuşmada, ramazanın rahmet ikliminde daha güzel, yıkılmamış ve bu kadar acı yaşamamış bir Cizre ile birlikte olmayı dilediğini söyledi.

İlçenin, kendi örf, kültür, adet, inanç ve değerlerinden uzaklaştırmaya çalışan farklı şer odaklarının hedefinde olduğunu aktaran Yapıcıoğlu, "Allah Cizre'yi, Cizrelileri, bütün kardeşlerimizi ve bütün müminleri her türlü şer odaklarının şerrinden mahrumda bulunsun." ifadesini kullandı.

Her şeyden önce birbirilerinin gözünün içine bakarak, el ele tutuşulması, kardeş olunduğunun anlaşılması gerektiğini aktaran Yapıcıoğlu, "Rabbim daha fazla acılar yaşatmasın bu memlekete. Kendi ideolojileri için bu millete acılar yaşatmaya çalışan insanlara da bir daha fırsat vermesin inşallah.” dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.