Şırnak

Cizre Sporda, Karacabey Birlik Spor maçı hazırlıkları

15:01 01 Eylül 2016
Cizre Sporda, Karacabey Birlik Spor maçı hazırlıkları

TFF 3. Lig'de Cumartesi günü deplasmanda Karacabey Birlik Spor A.Ş ile karşılaşacak olan Cizre Spor Teknik Direktörü Bahri Kurt, ilk maçı kazanıp taraftarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi.

2014-2015 Futbol sezonunda ilçede yaşanan terör olayları nedeni ile ligden çekilen ve bir sezon aradan sonra yeni teknik direktör ve yeni futbolculardan oluşan bir takımla sezona hazırlanan Cizre Spor, teknik direktör Kurt yönetiminde Karacabey Birlik Spor A.Ş maçına hazırlanıyor.

Lige, 26 kişiden oluşan futbolcu ile çalışmalara başladıklarını belirten Kurt, "Karacabey maçı için 15 günden bu yana çalışmalarımıza kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Çalışmalar çok iyi gidiyor takımda her hangi bir sakatlık yok. Zorlu bir ligdeyiz, birinci grupta şampiyonluğa oynayan takımların sayısı bir hayli fazla ama bizde onlar kadar iddialıyız." ifadelerini kullandı.

Kurt, her takımın lige şampiyonluk parolası ile başladığını belirterek, şöyle devam etti:

"Taraftarımızdan istediğimiz özellikle buradaki müsabakalarımız da herhangi bir taşkınlık yapmadan kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçlarda centilmence takımlarını desteklesinler. Cizre Spor bayrağını en yukarıya taşıyabilmek adına gecemizi gündüzümüze katarak burada çalışmalarımızı sürdürmekteyiz."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.