Şırnak

Kurban Bayramı kutlanıyor

16:26 15 Eylül 2016
Kurban Bayramı kutlanıyor

AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, Silopi ilçesinde engellilerle bir araya gelerek, bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Atan ve beraberindekiler, Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek binasında yapılan bayramlaşma programında engellilerin sorunlarını dinleyen Atan, beraberinde getirdiği gıda ve bayramlık hediye paketlerini engelli ve yakınlarına teslim etti. Atan, ziyarette çocuklara da oyuncak dağıttı.

İlçedeki felçli ve yatalak hastaları da evlerinde ziyaret eden Atan, beraberlerinde getirdikleri kurban etlerini, derneğe kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.

Atan, ziyaretlerine ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram dolayısıyla engellilerle bir araya geldiklerini belirterek, "Onlar için hediyeler getirdik. Hediyelerin en güzeli bence kucaklaşmaktı. Onlarla samimi bir ortam yaratmaktı, onu da yarattığımıza inanıyoruz." dedi.

Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer, ziyartleri dolayısıyla Atan ve beraberindekilere teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.