Şırnak

Cizre'ye modern park

16:04 28 Ekim 2016
Cizre'ye modern park

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, Kaymakamlık, Cizre Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliğiyle Dicle Nehri kenarındaki 9 bin metrekarelik alanda modern bir park inşa edildi.

Cizre Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, Kaymakamlığın ailelere yönelik hazırladığı Sur Dibi Aile Parki projesinin Dicle Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilmesiyle ilçe modern bir parka kavuştu.

Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Dicle Kalkınma Ajansı Turizm Kent Sanayi Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında sunduğu ve Sur Dibi Aile Parkı olarak hazırlanan proje başarıyla tamamlandı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği, Cizre Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı desteği ile Dicle Nehri kenarında yapılan Sur Dibi Aile Parkı yapım çalışmaları sona erdi.

Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve Kaymakam Ahmet Adanur, yakın zamanda açılışı yapılması planlanan parkı inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Dicle Nehri kenarında 9 bin metrekarelik alanda yapılan parkta, yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, sportif faaliyetler için ekipmanlar ve dinlenme alanları yer alıyor.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.