Şırnak

AK Partili kadınlar referandum çalışmalarına başladı

13:27 16 Şubat 2017
AK Partili kadınlar referandum çalışmalarına başladı

AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları üyeleri, anayasa değişikliğine ilişkin 16 Nisan'da yapılacak referandum için çalışmalara başladı.

İl Başkanlığı konferans salonunda toplanan AK Partili kadınlara, "Cumhurbaşkanlığı süreci ve 15 Temmuz" filmi izlettirildi.

İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, yaptığı konuşmada, 16 Nisan referandum gününe kadar, kuracakları ekiplerle çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Sürekli sahada olup ev ziyaretleri gerçekleştirdiklerini anlatan Atan, "Gerekirse uyumadan, gece gündüz ülkemizin geleceği için Cumhurbaşkanlığı sistemini halkımızın ayağına giderek anlatacağız." dedi.

Atan, 15 Temmuz'un bir daha yaşanmaması için Çanakkale ruhunun dirilmesi için çalışacaklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"En yakın zamanda Cudi ve Gabar dağlarında sevinç zılgıtları atacağız çünkü bizim hedefimiz gönüllere dokunmak kalpleri hissetmektir. En büyük kucaklaşmayı da teröre inat 16 Nisan günü sandıklarda göstereceğiz. Biz Kürt anneleri olarak sadece ülkemizin değil, bütün dünya mazlumlarına sahip çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durduk ve durmaya devam edeceğiz. Çünkü bugüne kadar bütün Kürtleri yüreği ve duygularıyla kucaklayan tek liderdir. Hiç kimse unutmamalıdır ki, Çanakkale'yi Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, Arabıyla, Alevisiyle kazandık. İnşallah yine milletimizin büyük desteğiyle bu seçim ile de Çanakkale'de 15 Temmuz'da olduğu gibi zaferle çıkacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.