Şırnak

Halk oylamasına doğru

17:16 26 Şubat 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması çalışmaları kapsamında Beytüşşebap’ta kadınlarla bir araya geldi.

Atan, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması çalışmaları kapsamında Beytüşşebap ile ilçeye bağlı Boğazören, Koyunoba, Pirinçli, Bolağaç, Aşağıdere, Ayvalık ve Mutluca köylerinde kadınlarla bir araya gelerek, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

Türkiye'nin daha güçlü, istikrarlı ve huzurlu günlere kavuşması için yapılacak halk oylamasında herkesin "evet" demesi gerektiğini belirten Atan, bu yolda bütün insanlara büyük görevler düştüğünü söyledi.

Atan, halk oylamasında başarılı olunabilmesi için herkesin elini taşın altına koyması ve bölge halkı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vefa borçlarını sandıkta "evet" diyerek ödemeleri gerektiğini dile getirerek, "Biz Kürt halkı olarak nasıl ki 15 Temmuz darbe gecesinde göğsümüzü tanklara siper ederek kalleş FETÖ'yü püskürttüysek, Allah’ın izniyle 16 Nisan’da da zafer elde edip tüm mazlumların yanında olan reisimizin, cumhurumuzun arkasında olacağız." dedi.

Atan, daha sonra PKK'lı teröristlerce şehit edilen AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman'ın evini ziyaret etti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.