Şırnak

Şırnak'ta teröristlerce öldürülen çoban

20:20 17 Temmuz 2017
Şırnak'ta teröristlerce öldürülen çoban

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Hünkar Keleş, Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Yeniaslanbaşar köyünde PKK'lı teröristler tarafından katledilen Tayyar Fidan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Fidan'ın oğlu Nurettin ve köylülere başsağlığı dileyen Aktaş, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla köşeye sıkışan teröristlerin, çocuklarının rızkı ve ekmek parası için işine gücüne giden sivillere saldırmaya başladığını söyledi.

Sivillere saldırıların terör örgütü PKK'nın içine düştüğü acziyeti gösterdiğine işaret eden Aktaş, şöyle konuştu:

"Allah'ın izniyle Tayyar kardeşimizin kanı da yerde kalmayacak, diğer şehitlerimizin kanı da yerde kalmayacak. Askerimiz, polisimiz, jandarmamız, güvenlik koruyucularımız gece gündüz demeden bu kalleşleri kovalıyorlar. Son terörist imha edilene kadar bu mücadele devam edecek ve uzun da sürmeyecek. Yakın zamanda buralar huzurun adresi olacak ve herkes rahatlıkla işine gücüne gidecek, çoluğunun çocuğunun rızkını kazanmak için mücadele edecek."

İl Jandarma Komutanı Keleş de ailenin acısını paylaştıklarını ve güvenlik güçleri olarak vatandaşların yanında olduklarını belirtti.

Hayatını kaybeden Fidan'ın ve bütün şehitlerin intikamlarını en kısa sürede alacaklarını vurgulayan Keleş, "Terör bizim namus borcumuzdur, sizlere de söz veriyorum kanı yerde kalmayacak yeter ki sizlerde bizimle beraber bizim yanımızda yer alın, bizi destekleyin. Dualarınızla göreve gelen arkadaşlarınızla inşallah bunların en kısa sürede kuyuları kazılacaktır en ufak bir şüpheniz olmasın." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.