Şırnak

Şırnak İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

17:12 18 Ekim 2017
Şırnak İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Şırnak İl Koordinasyon Kurulu 4. Dönem toplantısı, Vali Mehmet Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdare Genel Sekreterliği binasında yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı ve Şırnak Belediye Başkanvekili Turan Bedirhanoğlu, Vali Yardımcısı Adem Ergül, Şırnak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, kaymakamlar, belediye başkanları, bölge müdürleri ve kurum müdürleri katıldı.

Vali Aktaş, toplantıda yaptığı konuşmada, kömür ocaklarında meydana gelen göçükte hayatlarını kaybeden 7 işçiye rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Kamu yatırımlarının izlenmesi, çalışmaların koordine edilmesi, il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla bir araya geldiklerini hatırlatan Aktaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu amaçla 2017 yılının 4. dönem toplantısını açıyorum. Bugünkü toplantımızın ana gündem maddesi 2017 yılında ilimizde gerçekleştirilen yatırımları ekim ayı itibarı ile görüşmek, koordinasyonu gerektiren hususları tespit etmek, yerel ve bölgesel kalkınma bakımından değerlendirilmesini yapmak olacaktır. İlimizde 16 yatırımcı kuruluşa ait 379 yatırım projesi bulunmaktadır. Yürütülen bu 379 proje ve işin toplam tutarı 3 milyar 335 liradır. Bu toplantının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Konuşmanın ardından, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, yatırımlarla ilgili sunum gerçekleştirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.