Şırnak

Şırnak Valisi Aktaş:

19:13 19 Ekim 2017
Şırnak Valisi Aktaş:

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, "Şırnak kent merkezi köy ve beldelerimizde alt ve üst yapıda kentleşmede ciddi adımlar atıyoruz. Şırnak'ın geneli bir şantiye görünümünde." dedi.

Aktaş, 19 Eylül Muhtarlar Günü dolayısıyla bir otelin konferans salonunda düzenlenen toplantıda, muhtarların bulundukları köyün, kanaat önderleri olduğunu, muhtarların çok önemli kamu görevini yürüttüğünü söyledi.

Kent merkezinde, köy ve beldelerde yapılacak çok hizmetlerin olduğunu ifade eden Aktaş, alt ve üst yapının yanında imarların hızla devam ettiğini aktardı.

Şırnak'ta 239 köy olduğunu anımsatan Aktaş, bütün köylerde su şebekesi olduğunu kaydetti.

Ulaşımla ilgili ciddi bir sıkıntıları olmadığını aktaran Aktaş, şöyle konuştu:

"Şırnak kent merkezi köy ve beldelerimizde alt ve üst yapıda kentleşmede ciddi adımlar atıyoruz. Şırnak'ın geneli bir şantiye görünümünde. TOKİ'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı konutlar ve işyerleri hızlıca devam ediyor. Şırnak'ın geneli bir şantiye alanı gibi olmuş. Gerçekten çok büyük bir yatırım ve ciddi çalışmalar var."

Aktaş, devletin Şırnak'a büyük bir bütçe ayırdığını sözlerine ekledi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Adem Ergül, Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.