Şırnak

Cizre Belediyesi'nden ramazan etkinliği

12:00 21 Mayıs 2018
Cizre Belediyesi'nden ramazan etkinliği

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Cizre Belediyesince düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında şarkıcı Berdan Mardini konser verdi.

Belediye Başkan Vekili Kaymakam Faik Arıcan tarafından sosyal belediyecilik anlayışı ile ramazan dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikler vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Cizreliler, etkinlik kapsamında yer alan konserde şarkıcı Berdan Mardini'nin seslendirdiği şarkılarla keyifli saatler yaşadı.

Dicle Nehri kenarında bulunan tarihi Cizre İçkale'de gerçekleştirilen konsere, Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Arıcan, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, AK Parti İlçe Başkanı Cihan Güven, Cizre Devlet Hastanesi Müdürü Gıyasettin Ucaş, TSO Başkanı Salih Sefinç, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserin ardından vatandaşlara seslenen Kaymakam Arıcan, Cizre'nin güzel bir ilçe olduğunu Cizrelilerin daha da güzel olduğunu belirtti.

"Cizre'yi, bu kadim şehri, böyle güzelliklerle anmak, hatırlamak istiyoruz. İnşallah bu başlangıç. Bununla başlayıp çok güzel etkinlik ve faaliyetler gerçekleştireceğiz. Değerli vatandaşlarımız da bunları görecekler." diyen Arıcan, imar, ihya, yol, su, konut faaliyetlerini düzenli bir şekilde hayata geçirmeye devam ettiklerini dile getirdi.

Arıcan, bunun yanı sıra sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerle de değerli Cizrelilerin ruhunu okşamaya çalıştıklarını aktardı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.