Şırnak

TÜGVA başarılı öğrencileri ödüllendirdi

11:27 21 Aralık 2018
TÜGVA başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İdil Temsilciliği tarafından düzenlenen tam namaz hocası ve salavat okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İdil Çok Programlı Lisesi konferans salonunda düzenlenen törende dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Kaymakam Zafer Sağ, vakfın yöneticilerine teşekkür ederek, sınavda başarılı olan öğrencilerin ödüllendirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Her başarının bir ödülünün olması gerektiğini ifade eden Sağ, şöyle devam etti:

"Eğitim bir seferberlik halidir. Sadece devlet ya da devletin kurumları değil, bütün insanların, sivil toplum kuruluşlarının üzerine düşeni, bu taşın altına elini koyması önemlidir. Bizce başarının önünde hiçbir şey engel değildir. Sınavda kızların birinci gelmesi çok önemli. Kızların başarılı olması bizleri iki kat mutlu ediyor."

TÜGVA İlçe Temsilcisi Mehmet Selim Tepe de ilçede eğitim gören öğrencileri en iyi yerlerde görmek istediklerini ifade ederek, çeşitli alanlardaki sosyal, kültürel ve eğitim projelerine destek olmaya çalışacaklarını dile getirdi.

İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ, İdil Cumhuriyet Başsavcısı Rıdvan Acar, İlçe Emniyet Müdürü İzzet Güner, TÜGVA İl Temsilcisi Fırat Som, Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Çatı, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Serkan Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan ve dereceye giren öğrenciler katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.