Sivas

Sivas'tan kısa kısa

17:19 20 Ağustos 2015
Sivas'tan kısa kısa

Suşehri’nde Yaz Kur’an Kursuna katılan başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Yaz Kur'an Kursuna katılan başarılı öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

 İlçe Müftüsü Bekir Civriz, Balhatun Camisinde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, kursların 22 Haziran'da başladığını, 22 Ağustos'ta sona ereceğini söyledi.

Kur'an kurslarına 3 bin 152 öğrencinin katıldığını belirten Civriz, "Kurslara katılan öğrencilerimiz sınavlara tabi tutuldu. Kur'an-ı Kerim okuma ve diğer konularda yapılan sınavlarda başarılı olan 35 öğrencimiz ödüllendirildi. 13’ü kız, 22’si erkek olan başarılı öğrencilerimize dizüstü bilgisayar, bisiklet, altın ve çeşitli hediyeler verdik. Yaz Kur'an kurslarına katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu kurslarda görev alan arkadaşlarımı da kutluyorum" diye konuştu.

Törende öğrenciler Kur'an-ı Kerim okudu ve ilahi söyledi. 

 

- Koyulhisar Kaymakamlığına iş makinesi hediye edildi

Koyulhisar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğine, İstanbul Sancaktepe Belediyesi tarafından iş makinesi hediye edildiği belirtildi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, Sancaktepe Belediye Başkanı Sayın İsmail Erdem tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliğine ekskavatör hediye edildiği aktarıldı.

Açıklamada, "Hibe edilen iş makinesi için Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'e ve iş makinesinin bütün bakımını karşılayan Sayın Lütfü Şahin'e teşekkür ediyoruz. İlçemiz hizmetlerinde kullanılacak iş makinesi büyük bir eksikliği gidermiştir. İş makinemiz köylerimizin ihtiyaçlarında kullanılacaktır" denildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.