Sivas

Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz:

12:08 29 Ağustos 2015
Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz:

"Osmanlıspor karşılaşmasında seyircimizin de desteğiyle 3 puan almak istiyoruz"

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını, yarın oynanacak Osmanlıspor karşılaşmasında seyircinin de desteğiyle bu şanssızlıklarını kıracaklarını söyledi.

Mecnun Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geride kalan karşılaşmalarda iyi futbol oynadıklarını fakat futbol şansının kendilerinin yanında olmadığını dile getirdi.

Yeni transferlerle iyi bir takım olduklarını aktaran Otyakmaz, "Bu sezon Sivasspor olarak iyi ve geniş bir kadroya sahibiz. Takım oynadıkça kendine gelecek. İlk iki haftada bazı şanssızlıklarımız oldu. Ama artık bunlar geride kaldı. Yarın kendi sahamızda oynayacağımız Osmanlıspor karşılaşmasında seyircimizin de desteğiyle 3 puan almak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak gücümüz var" dedi.

Batuhan Karadeniz'in yeniden A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmasının kendilerini kulüp olarak çok sevindirdiğini kaydeden Otyakmaz, "Batuhan gerçekten iyi bir futbolcu, bugüne kadar bizim kendisine olan güvenimizi hiç boşa çıkarmadı. Milli takıma çağrılması da bizleri çok mutlu etti. İnşallah Sivasspor olarak milli takıma daha çok futbolcu yollarız" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.