Sivas

Büyük Zafer'in 93. yıl dönümü

14:24 30 Ağustos 2015
Büyük Zafer'in 93. yıl dönümü

AK Parti Sivas İl Başkanı Şahin, mesaj yayımladı

 AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla mesajı yayımladı. 

Şahin, mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak, "30 Ağustos'ta Türk milleti bir daha büyüklüğünü  göstermiş ve düşmanı denize dökmüştür. Düşmanı denize dökerken Türkler, Kürtler, Araplar, Çerkezler, Boşnaklar ve bu topraklarda yaşayan bütün herkes hep birlikte omuz omuza mücadele etmiş şehit olmuş, gazi olmuşlardır. Dolayısıyla milletin birlik hamurunun verildiği, yapıldığı bir bayramdır bugün" ifadelerine yer verdi.

Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinde belirli şiddet hareketlerinin olduğunu hatırlatan Şahin, şunları kaydetti:

"Bunlar 30 Ağustos ruhunu bilmeyen, unutmuş olan insanlardan oluşan bir grup. Ancak Türk Milleti, Türk Devleti büyüktür, yücedir ve bunların üstesinden gelmektedir. Nitekim kısa zamanda büyük mesafe alınmıştır. Onlara bunu hatırlatarak 30 Ağustos ruhunu, Çanakkale Ruhunu bir daha yaşamalarını dilerim. Aksi takdirde devletin gücü altında ezileceklerdir. Onun için bundan sonra ülkemizde birlik, beraberlik içerisinde yaşayabilmek için teröre, şiddete son vermeleri gerektiğini görmeleri lazım."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.