Sivas

Sivasspor'da kupa maçı hazırlıkları

20:06 01 Eylül 2015
Sivasspor'da kupa maçı hazırlıkları

 Medicana Sivasspor, Cumhuriyet Kupası'nda Kosova temsilcisi Priştina ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman pas çalışmasıyla başladı. İdman, kuvvet çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla devam etti. 

Antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Batuhan Karadeniz, Ümit Kurt, Aatif Chahechouhe, Djakaridja Kone ve John Boye ile izinli Cicinho katılmadı. 

Nijeryalı forvet Michael Eneramo'nun kontrol için İstanbul'a gittiği öğrenilirken Beykan Şimşek ise sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı koştu. 

- Teknik direktör Sergen Yalçın'ın görüşleri 

Teknik direktör Sergen Yalçın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Priştina maçında takımdaki futbolcuların hepsine forma şansı vereceğini belirtti. Yavaş yavaş lige adapte olduklarını söyleyen Yalçın, "Bundan sonra daha iyi oynamamız ve mücadele etmemiz lazım. Bazı şeyleri yapıyoruz ama daha fazla yapmamız lazım, hedefimiz bundan sonrası için bu olacak" dedi. 

Yalçın, kırmızı-beyazlı ekibin forveti Batuhan Karadeniz'in A Milli Takımı'na seçilmesinin sorulması üzerine de "Maçlarda süre alırsa elinden geleni yapacağını düşünüyorum" diye konuştu. 

Antrenmanın bir bölümünü Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar ile bazı yöneticilerde izledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.