Sivas

Hakkari ve Iğdır’daki terör saldırıları

18:18 10 Eylül 2015
Hakkari ve Iğdır’daki terör saldırıları

Hakkari’nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır Dilucu'da terör saldırılarında şehit düşen asker ve polisler için Sivas'ın Suşehri ilçesinde mevlit okutuldu, gıyabı cenaze namazı kılındı.

AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen mevlit programı, Suşehri Balhatun Camisi'nde gerçekleştirildi.

Şehitler için mevlit okutulmasının ardından gıyabi cenaze namazının kılındığı programa, Suşehri Belediye Başkan Vekili Nazif Karkın, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, AK Parti Gençlik Kolları yönetimi, MHP İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanı Turan Aslan, Türk Eğitim Sen İlçe temsilcisi Tahsin Çataloluk ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek, yaptığı açıklamada, "Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde ve Iğdır'ın Dilucu bölgesinde polis ve askerlerimizin teröristlerce şehit düşürülmesi bizleri büyük bir üzüntü ve keder içerisine düşürmüştür" dedi.

Terörü kullanan, onu himaye eden ve destek verenlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağını dile getiren Şimşek, "En değerli varlıklarını bu ülke için feda eden ailelerimizin acısını yürekten paylaşıyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı gazilerimize acil şifalar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun" ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.