Sivas

İlköğretim Haftası

16:41 01 Ekim 2015
İlköğretim Haftası

Suşehri ilçesinde program düzenlendi

 Suşehri ilçesinde İlköğretim Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Keleş, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Kemalpaşa İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Keleş, programda yaptığı konuşmada, eğitimin önemine değindi. Bilgiye ulaşmak için modern teknolojiyle donatılmış kurumlara ihtiyaç olduğunu dile getiren Keleş, "Bu kurumlar okullardır. Son yıllarda Fatih Projesiyle eğitimde çok ciddi bir teknoloji yatırımı ve bununla beraber öğrenme ortamlarında önemli değişikliklere gidilmiştir" dedi.

Öğrenciler başarılı olmaları için çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan Keleş, "Ailenizi ve değerli öğretmenlerinizi üzmeyin. Kendinize güvenin ve güvenilir olun, teknolojiye yabancı kalmayın. Bilgi teknolojisinden sonuna kadar istifade edin. Çocuklarımızı çözüm üreten bir nesil olarak yetiştirmek temel görevimizdir. Eğitim temel amaçlar doğrultusunda, vatanını, milletini seven, milli ve insani değerlere sahip nesiller yetiştirmenizdir. 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilçemize, ülkenize, öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Öğrencilerin şiir okuduğu programda folklor gösteri de sunuldu.

Programa Kaymakam Kadir Perçi, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Hüseyin Aydın, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve davetliler katıldı. Program sonrası Perçi ve beraberindekiler, Kemalpaşa İlkokuluna yaptırılan ve bu eğitim döneminde hizmete giren ek binada incelemelerde bulundu.     

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.