Sivas

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

23:10 09 Ekim 2015
Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

"Bizim amacımız belli. Yaşanabilir bir Türkiye, Batı'ya kul köle olan değil, alnı ak başı dik bir Türkiye, tüm mazlum milletler için yeni bir dünya adil bir sitem kurmak istiyoruz. Ölmek var dönmek yok"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizim amacımız belli. Yaşanabilir bir Türkiye, Batıya kul köle olan değil, alnı ak başı dik bir Türkiye, tüm mazlum milletler için yeni bir dünya adil bir sitem kurmak istiyoruz. Ölmek var dönmek yok" dedi.

Kamalak, partisinin Sivas İl Başkanlığınca Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Kamalak, burada yaptığı konuşmada, siyaseti Allah rızası ve aziz millete hizmet için yapacaklarını söyledi.

Yaptıklarının, yapacaklarının teminatı olduğunu dile getiren Kamalak, partilerine destek verildiği takdirde, Türkiye'yi Avrupa'nın karşısında İslam diyarı olarak dalgalandıracaklarını belirtti.

Kamalak, parti olarak geçmişte yaptıkları çalışmalardan bahsederek, "Bizim gerçekleştirdiklerimize onların hayali bile yetmez. Biz 'İslam Birliği' diyoruz. Onların hayali, aklı hafızası almıyor. 'Hayır' diyorlar, 'Avrupa Birliği' diyor onlar" dedi.

1 Kasım seçiminde partilerine destek isteyen Kamalak, şunları söyledi:

"Hem kendiniz için hem geleceğiniz için hem evladınız hem de torunlarınız için bu defa 'Saadet' diyoruz. 'Bu sefer oyunu sadık olanlara, emin ellere, ehil ellere ver' diye bu güzel memleketin insanlarına seslenin. Çünkü emaneti ehline vermek inancımızın da gereğidir. Etkin olarak çalışacağımız 10 gün var. Bu sürede hakkın hakimiyeti için alın teri dökerek çalışın. 'Yoruldum' demek, kenara çekilmek karşı tarafa destek vermek anlamına gelir. Hakkın hakimiyeti için şu süreyi değerlendirmek durumundayız. Değerli kardeşlerim, ümmet, Ortadoğu, mazlum milletler, Türkiyemiz sizi bekliyor. İnsanları doğduğu yerde doyurmak lazım. Bunu tahayyül eden yıllardır ağır, yerli, milli sanayi diye çırpınan tek parti Milli Görüş partileridir. Bugün itibariyle Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi. Huzurlu yarınlar istiyorsanız, insanca bir hayat sürmek istiyorsan, çağdaş kölelikten kurtulmak isteniyorsa, emekliler gerçekten huzur içinde ömür tamamlamak istiyorsa adres Saadet Partisi."

Kamalak, üreten bir ekonomiyi desteklediklerini ve bunun içinde ekilmedik bir karış toprak kalmaması gerektiğini vurgulayarak, "Bizim amacımız belli. Yaşanabilir bir Türkiye, Batı'ya kul köle olan değil, alnı ak başı dik bir Türkiye, tüm mazlum milletler için yeni bir dünya adil bir sitem kurmak istiyoruz. Ölmek var dönmek yok" ifadesini kullandı.

Konuşmasının ardından Kamalak ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, Saadet Partisi Sivas milletvekili adayları Dursun Coşar, Osman Gönay, Üzeyir Maraşlı, Mehtap Aydoğdu, Mehmet Öztürk ile partilileri selamladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.