Sivas

Ulaş'ta öğrencilere yönelik kurs açıldı

11:37 13 Ekim 2015
Ulaş'ta öğrencilere yönelik kurs açıldı

Sivas'ın Ulaş ilçesinde öğrencilere yönelik destekleyici ve yetiştirici kurslar açıldı. 

Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında ilçe genelinde ortaokul, Halk Eğitim Merkezi ve Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi olmak üzere toplam altı kurumun kurs merkezi olarak belirlendiğini söyledi.

Aslan, hafta içi ve hafta sonunda destekleme ve yetiştirme kurslarının açıldığını ifade ederek, "Kurslarda Bilişim Teknolojileri, İki Boyutlu Sanat, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilimler, Türkçe, Matematik, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Kuran-ı Kerim gibi derslerden açılan kurslarımıza bütün öğrencilerimiz katılmaktadır" dedi.

Mezun olmuş öğrencilere yönelik ise 4 kursun açıldığını kaydeden Aslan, "Kurslara ekonomik durumu düşük olan vatandaşlarımızın çocuklarına İlçe Kaymakamlığı  akademik başarısının artırılması ve öğrencilerimizin ders eksikliklerini tamamlamaları için eğitim materyalleri ile destek olacak" ifade etti.

Aslan, kurslarda Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı ders programları çerçevesinde derslerin yapılacağını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.