Sivas

"Gaziantep Yöresel Ürünler ve Yemek Şenliği" stantları kapatıldı

15:21 27 Kasım 2015
"Gaziantep Yöresel Ürünler ve Yemek Şenliği" stantları kapatıldı

 Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu tarafından Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde "Gaziantep Yöresel Ürünler ve Yemek Şenliği" stantlarının, farklı illerin ürünlerinin satışının yapılması nedeniyle Vali Alim Barut’un talimatlarıyla kapatıldığı bildirildi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, müze bahçesinde açılan stantlar nedeniyle kent esnafının mağdur olduğunu belirtti.

Bu nedenle de gerekli girişimler sonucunda stantların Vali Alim Barut’un talimatlarıyla kapatıldığını aktaran Köksal, " "Gaziantep Yöresel Ürünler ve Yemek Şenliği' adı altında yapılan etkinlik farklı amaçla kullanılmış ve esnafımız mağdur olmuştur. Esnafımızın mağduriyetinin giderilmesi ve stantların biran önce kapatılması için Valimiz Sayın Alim Barut ile yaptığımız görüşmeler neticesinde faaliyet durmuş ve stantlar kapatılmıştır. Sayın Valimiz her zaman esnaflarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmekte ve gündeme getirdiğimiz sorunların ve ilimizin sorunlarının çözümü için de gayret göstermektedir" ifadelerini kullandı. 

Köksal, esnaflara her konuda yardımcı olan ve duyarlılık gösteren Vali Alim Barut’a teşekkür etti.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.