Sivas

Şarkışla Kaymakamlığı, öncelikli hizmetleri anketle belirleyecek

17:30 09 Şubat 2016
Şarkışla Kaymakamlığı, öncelikli hizmetleri anketle belirleyecek

Şarkışla Kaymakamlığı, ilçede öncelikli olarak hangi projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirlemek için resmi internet sitesinde anket bölümü oluşturdu.

Kaymakam Akif Pektaş, yaptığı açıklamada, ilçede yapımı planlanan temel projelerin bir ön çalışmasını yapabilmek, vatandaşların önceliklerinin neler olduğunu belirleyebilmek adına anket çalışması düzenlediklerini söyledi.

Anketteki cevaplarla yol haritası belirleyeceklerini dile getiren Pektaş, "Önümüzdeki dönem itibariyle ilçemizde öncelikli olarak hangi alanlarda çalışmalara hız vereceğimizi, vatandaşlarımızın tercihleri belirleyecek. Bu noktada 7'den 77'ye bütün Şarkışlalıların bu ankete katılmasını ve sorulan sorulara içtenlikle, gönül rahatlığıyla cevap vermelerini arzuluyoruz" diye konuştu.

Pektaş, ankete katılan kişilerin bilgilerinin sorulmadığını aktararak, şunları kaydetti:

"Anketin içeriğinde, eğitim, sosyal ve kültürel alanda vatandaşların beklentilerine dair sorular bulunuyor. Sorular hazır, özellikle de vatandaşların öncelikle beklenti içerisinde oldukları konuları şıklara bağımlı kalmadan kendi özgür düşünceleriyle belirlemeleri için bu şekilde bir anket çalışması yaptık. Vatandaşların bizim aklımıza gelmeyen bazı hususları bizlere hatırlatabileceğini düşünerek böyle bir çalışma içerisinde bulunduk. Vatandaşlarımız, 'http://www.sarkisla.gov.tr' adresindeki internet sitesinde 'Şarkışla Kaymakamlığı İhtiyaç ve Öncelik Analiz Anketi' bölümünden soruları yanıtlayabilir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.