Sivas

AK Parti Kadın Kollarından şehit ailelerine ziyaret

18:19 10 Şubat 2016
AK Parti Kadın Kollarından şehit ailelerine ziyaret

AK Parti Kadın Sivas Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Sivas İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kadın Kolları Başkanı Ekinci ve yürütme kurulu üyeleri, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğini Başkanı Mustafa Hızal'ı ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Amaçlarının dernek başkanına hem başsağlığı dilemek hem de şehit aileleri ve gazilerle ilgili yapılacak çalışmaları değerlendirmek olduğunu belirten Ekinci, "Tüm şehitlerimize, Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. AK Parti Kadın Kolları olarak her zaman şehit ailelerimizin gazilerimizin yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Mustafa Hızal ise geçen bir aylık sürede Sivas'tan çok sayıda şehit verildiğini dile getirdi.

Hızal, şunları kaydetti:

"Vatanımızın, milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda ettiler. Dernek olarak ailelerimizin yanındayız. Sizler de ailelerimizi ziyaret ederek onların dertlerini dinlemeniz, sıkıntılarını yerinde tespit etmeniz çok önemli. Bu konuda sizlere çok teşekkür ediyorum"
Ziyaret sonrası kadın kolları üyeleri dernek müzesini gezdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.