Sivas

Süper Loto talihlisi Sivas'tan

13:31 12 Şubat 2016
Süper Loto talihlisi Sivas'tan

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen ve 9 hafta devrederek ikramiyesi 24 milyon lirayı geçen Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan iki kişiden biri Sivas'ın Zara ilçesinden çıktı.

İlçedeki Sayısal Loto bayisinde oynanan kuponun sahibinin kimliği henüz belirlenemedi.

Bayi sahibi Yusuf Ziya Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Dün yapılan çekilişte 24 milyon liralık ikramiyenin iki talihlisinden biri Zara’dan çıktı. 12 milyonluk miktar Sivas'ta bugüne değin Milli Piyango tarihindeki en yüksek rakam olarak görünüyor. İkramiye çıkan vatandaşımıza hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.

Bayi olarak herhangi bir şey talep etmediklerini dile getiren Kurt, "İnşallah hayırlı haberlerini duyarız. Eğitime ve burs durumlarına katkı sağlar temennisinde bulunuyorum" dedi.

Bayi çalışanı Hakan Boztürk ise çekilişin olduğu gün 750 kişinin kupon yatırdığını, son yılların en büyük ikramiyelerinden olan 12 milyon liralık kuponun bayilerinden satılmasının mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Bayiden kupon yatıranlardan Adil Öztürk de talihli kuponun ilçeden çıkmasına sevindiklerini söyledi.

Süper Loto çekilişinde 6 bilen 2 kişi, 12 milyon 24 bin 157 lira 15'er kuruş ikramiye kazanmış, talihlilerin kuponlarını, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ve Sivas'ın Zara ilçelerinden yatırdığı tespit edilmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.