Sivas

Taşeron işçilere kadro müjdesi

19:15 22 Mart 2016
Taşeron işçilere kadro müjdesi

Sivas'ta bir grup işçi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun taşeron işçilere kadro müjdesi vermesinin mutluluğunu yaşıyor.

Numune Hastanesinin çeşitli birimlerinde çalışan taşeron işçiler iş çıkışı hastane önünde toplanarak, Başbakan Davutoğlu'nun, taşeron işçiler için verdiği kadro müjdesini kutladı.

Hastanenin bilgi işlem bölümünde çalışan taşeron işçi Serdar Kuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, işçilerin 22 Mart'ı ''taşeron bayramı'' ilan ettiğini söyledi. Başbakan Davutoğlu'na teşekkür eden Kuş, "Taşeron işçilerimize hayırlı olsun. Müjdeli bir haber, herkesin hak etmiş olduğu bir kadroydu." dedi.

Sivas Numune Hastanesinde yaklaşık 700 taşeron işçi bulunduğunu aktaran Kuş, herkesin mutluluğunun gözlerinden okunduğunu dile getirdi.

Büşra Şanlı Kızıltaş ise 8 yıldır veri giriş personeli olarak hastanede görev yaptığını söyleyerek, "Hislerimizi tarif edemiyoruz, birbirimize sarılıp ağladık. Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza ne kadar teşekkür etsek az. Çok mutluyuz, bu mutluluğun tarifi yok." diye konuşu.

İşe girdiği günden beri kadro beklentisi içerisinde olduğunu aktaran Kızıltaş, " 1 yaşında kızım var onun nasibi olarak değerlendiriyorum. Kadro umudumuzu hiç kaybetmedik, Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza sonuna kadar güveniyorduk." ifadesini kullandı.

İşçiler sevinçlerini alkışlarla kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.