Sivas

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

15:32 22 Nisan 2016
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Perçi, mesajında, 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisinin, 96 yıllık süre içerisinde devletin, cumhuriyetin ve demokrasinin en büyük teminatı olduğunu belirtti.

Meclisin açıldığı bu anlamlı günün, bağımsızlığa ulaşma ve var olma mücadelesinin en önemli adımı olduğunu ifade eden Perçi, şunları kaydetti:

"Dünyanın, her zamankinden daha fazla barışa ve diyaloğa ihtiyaç duyduğu bu günlerde inanıyorum ki Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız barışa ve diyaloğa katkı sağlayacaktır. Tüm insanlığın ortak amacı olan, barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulması. Sevgi dolu yüreğiniz, hoşgörünüz ve iyi niyetiniz barışın temelini oluşturacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve bütün vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.