Sivas

"Diriliş Ertuğrul"un Süleyman Şah'ı Serdar Gökhan, hayranlarıyla buluştu

20:55 04 Mayıs 2016
"Diriliş Ertuğrul"un Süleyman Şah'ı Serdar Gökhan, hayranlarıyla buluştu

TRT'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisinde Süleyman Şah karakterini canlandıran sinema sanatçısı Serdar Gökhan, Sivas'ta hayranlarıyla buluştu.

Kentte yayın yapan Vizyon 58 televizyon kanalının "Yeşilçamın Yıldızları Gençlikle Buluşuyor" projesi kapsamında Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşiye katılan Gökhan, filmde Süleyman Şah karakterini canlandırdığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Yıllardır sinema hayatında olduğunu anlatan Gökhan, artık herkesin kendisini Süleyman Şah olarak tanıdığını ifade ederek, "Bundan rahatsız değilim, atalarımızı canlandırmak, Süleyman Şah gibi tarihi bir kişiliği canlandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum." dedi.

Tarihi kişiliklerle ilgili yeni projelerinin olduğunu da belirten Gökhan, yakın zamanda bu projeleri hayata geçirmeyi hedeflediğini ifade etti.

Programa katılanların sorularını da yanıtlayan Gökhan, bir öğrencinin, siyasetle ilgili sorusu üzerine ise bir dönem MHP'den İstanbul milletvekili adayı olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Milletvekili adaylığım sürecinde benim katılacağım İstanbul 2'inci bölgeden ancak iki kişi aday gösterilebiliyordu. Bana ikinci sıra olarak söz verildi ben de nasıl olsa vekil çıkarım diye kabul ettim. Son hafta bir baktım ismim beşinci sıraya sarkıtıldı. Önüme koydukları insanlar gerçekten hak etmiş birileri olsaydı ben sesimi çıkarmazdım." diye konuştu.

Yaşanan bu gelişmeyi kendine yediremediğini dile getiren Gökhan, "Ama ben yinede çalışmalarımı devam ettirdim. Seçim sonuçlanana kadar çalıştım ve görevimi yerine getirdim. Ama onlar verdikleri sözü tutmadı. Ben de o gün o tarihten itibaren MHP ile ilişkimi kestim ve hiçbir şekilde görüşmüyorum. Ben şu an sadece 'Ülkücü' kimliğimle projelerimi hazırlıyorum. Bu kimlikle de devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından hediyeler verilen Gökhan, daha sonra hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Programa Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Salih Ayhan, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal ve çok sayıda vatandaş katıldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.