Sivas

Sivas'tan kısa kısa

16:33 18 Mayıs 2016
Sivas'tan kısa kısa

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Perçi, mesajında, toplumları ayakta tutan en önemli unsurlardan birinin, gelişmenin itici gücü olan ve geleceğin mimarları kabul edilen genç nesiller olduğunu belirtti.

Atatürk tarafından gençliğe armağan edilen bu bayramın büyük anlamlar taşıdığını kaydeden Perçi, "Gençlerimizi kendine güvenen, donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, bütün kahramanlarımızı, şehitlerimizi, rahmet, saygı ve şükranla anıyor, siz sevgili gençlerimizin ve bütün vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

- Sivas Alay Komutanı Arslan, Akıncılar’da

Sivas İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bektaş Arslan, Akıncılar ilçesi ve köylerini ziyaret etti.

Kaymakamı Yaşar Kemal Yılmaz, tarafından karşılanan Arslan, Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Kavak köyünde öğle yemeğine katıldı.

Ardından sırasıyla Üzengi, Yünlüce, Doğantepe, Geyikpınar köyleri ve Bahattin köylerini ziyaret eden Arslan, Bahattinşeyh köyünde bulunan Bahattinşeyh türbesini de ziyaret etti.

Köy ziyaretleri sırasında Albay Arslan'a Akıncılar Kaymakamı Yaşar Kemal Yılmaz, Koyulhisar Kaymakamı Mustafa Güngör, Jandarma Yarbay Ömer Ebabil, çevre ilçe jandarma komutanları da eşlik etti.

Sivas İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan ile Akıncılar Kaymakamı Yaşar Kemal Yılmaz, Yünlüce köyünde ata bindi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.