Sivas

Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar tekne gezintisi yaptı

12:21 30 Mayıs 2016
Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar tekne gezintisi yaptı

Sivas'ta, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar Suşehri ilçesinde tekne gezintisi yaptı.

Kültür gezileri kapsamında, Suşehri Belediye Başkanlığına ait Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerinde ağırlanan çocuklar, Şehr-i Su gezinti teknesiyle baraj gölünde tekne gezintisi yapmanın heyecanını yaşadı.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ilçede ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Kalkınma Bakanlığı, Sivas Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Varyant Gençlik Satranç ve Spor Derneğinin SODES projesi kapsamında, “Şah Mat Bizleri de Arana Kat” adlı proje hazırladığını ve bu proje kapsamında Sevgi Evleri, Yetiştirme Yurtları ve Kimsesizler Evi sakinlerini ilçede ağırladıklarını söyleyen Yüksel, "Çocuklarımız, Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerimizde güzel vakit geçirdi. Çocuklarımız başlarımızın tacıdır. Yetimin saçını okşayan elin dokunduğu kıl sayısınca sevabına erdik. Allah kardeşlerimize hayatlarında kolaylıklar versin." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.