Sivas

Girişimcilik kursuna katılanlar sertifikalarını aldı

17:55 03 Haziran 2016
Girişimcilik kursuna katılanlar sertifikalarını aldı

İŞKUR ve Sivas Belediyesince düzenlenen Girişimcilik Kursu'nda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İŞKUR ve Sivas Belediyesi tarafından üretime katkı sağlamak amacıyla düzenlenen girişimcilik kurslarında sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere, sertifikaları Belediye Başkanı Sami Aydın, Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve İŞKUR İl Müdürü Nurettin Köksal tarafından verildi.

"Ne iş olursa olsun yapın" ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Sami Aydın, "İşinizi severek yapın. Bir yerde az maaş alarak işe başlayabilirsiniz. İşinizi severek yaptığınız takdirde yoğun çalışmayla bir süre sonra daha iyi daha fazla kazanç sağlarsınız. Üretici açısından yanında çalışan elemanın kendisine kazandırdığına bakılır. Bazı iş yerlerinde asgari ücret vermeniz işveren adına pahalı olabilir. Bazı isimlerse asgari ücretin çok fazlasını alabilir ama işveren için pahalı değildir. Bu bakış açısıyla çalıştığınız takdirde başarı kendiliğinden gelecektir." dedi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.