Sivas

Sivas'tan kısa kısa

16:05 14 Haziran 2016
Sivas'tan kısa kısa

Suşehri kaymakamı Kadir Perçi, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Perçi, mesajında, köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığının, kuruluşundan bugüne milletin sevgi ve güvenine mazhar olduğunu söyledi.

Jandarma Teşkilatının, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkın takdirini kazandığını belirten Perçi, "Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla halkımızın mutluluğu için gece gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın, bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Jandarma Teşkilatımızın 17'ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevleri başında şehit olanları rahmetle; gazi ve emeklileri minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

- Gölova Belediyesine arazöz alındı

Belediye Başkanı ibrahim Yenidünya, Belediye ve ilçe için önemli olan arazöz ile ilgili gerekli başvuruların olumlu sonuçlandığını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen arazözün ilçeye hayırlı olmasını dileyen Yenidünya, "Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Alınan arazöz, su tankı olarak ve ilçeyi sulamak amacıyla kullanılacak." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.