Sivas

Ramazan Bayramı'na doğru

10:52 01 Temmuz 2016
Ramazan Bayramı'na doğru

Sivas Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gül, mesajında, insanları birbirine yaklaştıran, ortak duygu ve düşüncelerde buluşturan, sevgi ve hoşgörünün en üst seviyede hissedildiği, birlik ve beraberliğin nişanesi olan bayramların, toplumsal hayatın da önemli bir parçası olduğunu belirtti.

Mübarek günlerde toplumun yardım ve desteğe ihtiyaç duyan kesimine ilgi ve şefkat göstererek dayanışma duygusunun pekiştirilmesi, yetimler, garipler, yaşlılar ve kimsesizlerin gözlenip gözetilmesi, yaralı ver kırgın gönüllere, muhtaç ve kimsesizlere yardım eli uzatılması gerektiğini vurgulayan Gül, şöyle devam etti:

"Anadolu'nun ortasında, nice medeniyetlere ev sahipliği yapan Sivas’ta göreve başladığım ilk andan itibaren şehrimizin huzur, güven, birlik ve beraberlik kenti olduğunu gözlemlemekteyim. Bayram havasına yakışan bu ortamın bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyor, güzel ilimizin eğitimden, sağlığa, tarımdan ekonomiye her alanda diğer illerimize model olacağını düşünüyorum. Sizlerin de destekleri ve katılımları ile ulusal hatta uluslararası düzeyde sağlanacak başarılar sonucunda, şehrimizde her gün bayram coşkusunun yaşanması en büyük hedeflerimiz arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve ilimize, barış, huzur ve güven getirmesi dileklerimle, siz değerli Sivaslı hemşehrilerimin, tüm kamu görevlilerinin ve değerli basın mensuplarının Ramazan Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum."

Gül, Sivas halkını, 5 Temmuz Salı günü saat 16.00'da İnönü Konağı’nda düzenlenecek bayramlaşma programına davet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.