Sivas

Suşehri'nden kısa kısa

14:53 08 Eylül 2016
Suşehri'nden kısa kısa

Başkan Yüksel ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Değerli büyüğümüz sayın Ekrem Erdem'in başkanlığında ilçemiz için önemli kararlar alındı. Derebağ mesire alanının ıslahı, Kelkit ırmağı boyunca yapılacak mesire alanının ıslahı, Karataş göleti ve Serpinti göleti konularında önemli görüşmeler yapıldı." dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Sivas'ın Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

Suşehri ilçesinde yapılması düşünülen mesire alanları ve dere ıslahı olacak yerlerde incelemelerde bulunan Erdem, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve Devlet Su İşleri 19. Bölge Müdürü İsmail Kaya'dan bilgi aldı.

İncelemeye, Suşehri Kaymakamlığına vekalet eden Koyulhisar Kaymakamı Mustafa Güngör ve AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce de katıldı.

- Hayvan pazarında durgunluk

İlçede bulunan hayvan pazarında durgunluk yaşanıyor.

Hayvan pazarının son yılların en durgun dönemini yaşadığını belirten besici Ali Soysal, "Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmasına rağmen geçen hafta 8 bin lira dediğimiz kurbanlığa bu hafta 7 bin lira diyoruz. Vatandaş yine de çok diyor. Her yıl kurbanlık satış döneminde 30 hayvan satıyordum fakat bu yıl daha yarısını sattık. Eğer satamazsak bayramdan sonra kesime götürmek zorundayım." diye konuştu.

Hayvan pazarında küçükbaş hayvanlar 650, büyükbaş hayvanlar ise 8 bin liradan başlayan fiyatlardan alıcı bekliyor.

YORUMLAR

ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.