Sivas

Suşehri'nde istişare toplantısı düzenlendi

11:26 16 Eylül 2016
Suşehri'nde istişare toplantısı düzenlendi

Suşehri'nde, AK Parti Sivas Milletvekilleri Mehmet Habip Soluk ve Selim Dursun’un katılımıyla istişare toplantısı yapıldı.

Suşehri Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan milletvekili Soluk, seçim zamanında sandıklardaki mührün kopmasından sonra siyasetin kenara bırakılması ve ondan sonra hizmet için çalışılması gerektiğini söyledi.

FETÖ'nün 15 Temmuz'da ki darbe girişiminde yurt genelinde vatandaşların hep birlikte birlik mesajı verdiğini belirten Soluk, “Bu ülke büyük mübadeleler atlattı. Özellikle 15 Temmuz gecesi halkımız bu darbe girişimine engel oldu. Kendini tankların önüne siper etti. Halkımız o gece iman dolu göğüsleriyle darbe girişimine karşı koydu. Tüm halkımızdan Allah razı olsun. O gece vatan için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oyunlar oynandığını belirten Soluk, "Bizlerde birlik ve beraberlik ruhu olduğu müddetçe, Allah’ın izniyle kimse bizim önümüze engel olamaz. Osmanlı topraklarında kan var, gözyaşı var. İşte bazı ülkeler, bazı hainlerin desteğiyle bizleri de bu oyunun içerisine çekmeye uğraşıyor. Ama şunu bilmiyorlar ki, bizim içimizde beraberlik ruhu var." diye konuştu.

Yapılan yol yatırımları hakkında da bilgi veren Soluk, şunları kaydetti:

“Türkiye coğrafyasında 170 bin kilometre yola ihtiyaç var. Şuana kadar 66 bin kilometre yol yapılmış. Bu anlamda, Sivas karayollarına bağlı yol güzergahı 2 bin 500 kilometre değil, en az 5 bin kilometre olması gerekiyor. İnşallah Sivas genelinde çok güzel yolları halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Özellikle İmranlı-Suşehri arası olan Polatdersi yolunda çalışmalara başlatacağız. Bizim işimiz hizmettir. Sandıklardan mühürler koptuğu andan itibaren siyaset bitmiştir. Artık o saatten sonra memlekete hizmet vardır.”

- Amaç hizmet etmek

AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun da Sivas ve ilçelerine güzel yatırımlar yapıldığını, bu yatırımların bundan sonrada devam edeceğini söyledi.

Küçük yerlerde belediye başkanlığı yapmanın zorluğundan bahseden Dursun, "Belediye başkanlarımız tüm imkanları seferber ediyorlar. Bizlerde o belediye başkanlarımıza destek veriyoruz. Belki halkımızla sık sık bir araya gelmiyoruz ama belediye başkanlarımızla, kaymakamlarımızla hep bir arada istişare içerisindeyiz. Amacımız ilimize ve ilçelerimize güzel hizmetler getirmektir.” ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Suşehri Kaymakam Vekili ve Koyulhisar Kaymakamı Mustafa Güngör, siyasi ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile ilçe sakinleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.