Sivas

Suşehri’nde KÖYDES toplantısı

14:59 29 Eylül 2016
Suşehri’nde KÖYDES toplantısı

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, mahalle ve köy muhtarlarının performanslı çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.

Suşehri ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı.

Muhtarların köyleri için çaba sarf etmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Perçi, şöyle konuştu:

"Ben bu kadar performans olacağını tahmin etmiyordum. Ama her muhtarımız adeta birbiriyle hizmet yarışına girdi. Bizler de bu devletin yetkili makamları olarak, muhtarlarımızın bu gayret ve çabalarına destek olmaya çalışıyoruz. Özellikle muhtarlarımızla birlikte, imkanlarımızın kısıtlı olmasına rağmen bugüne kadar güzel çalışmalara imza attık ve atmaya da devam edeceğiz." dedi.

Köylerin sadece İl Özel İdaresi ve Köydes’ten değil, Doğu Anadolu Kalkınma Projesinden de (DAP) hizmet almaya başladığını aktaran Perçi, "Köylerimiz güzelleşiyor, daha yaşanabilir hale geliyor. Bir şehirde olması gereken hizmetler artık köylerimize de gidiyor. Köylerimiz, devletimizin imkanlarıyla, muhtarlarımızın gayretiyle güzelleşiyor." dedi.

Muhtarların taleplerinin de dinlenildiği toplantıya, İl Genel Meclis üyeleri İdris Yazıcı, Mustafa Yüzak ve Ali Yaman ile köy muhtarları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.