Sivas

Sivas'tan kısa kısa

13:38 25 Kasım 2016
Sivas'tan kısa kısa

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Çiftçi ve beraberindeki belediye meclis üyeleri, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı bir süre hastanede tedavi gören Kaymakam Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Çifti, Özdemir'e ve eşi Ayşe Özdemir'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Özdemir de, ziyaretinden dolayı Çiftçi'ye teşekkür etti.


- 24 Kasım Öğretmenler günü kutlaması

Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlama programı düzenledi.

Sivas Öğretmenevi'nde düzenlenen kutlama programında konuşan Kaymakamı Orhan Altun, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptı.

Kaymakam Altun, "Bugün milletlerin gelişmişlik seviyeleri, eğitime verdikleri önemle ölçülmektedir. Dolayısıyla milletlerin hedeflerine ulaşmalarında, çağdaşlaşmalarında en önemli unsurların başında öğretmenler gelmektedir." diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan ise, "Yapmış olduğumuz görev, aldığımız onurlu sorumluluk duygusu ile bizlere emanet edilen öğrencilerimizin geleceklerinin çok önemli olduğunu, yalnızca öğrencilerimizin değil içerisinde yaşadığımız toplumumuzun tamamının en büyük ilham kaynağı, destekçisi ve toplumsal barışın sağlanmasının en büyük teminatçısı bilinciyle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Programda öğretmenlere gül dağıtıldı.

Programa, Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.


- Öğretmenler için program düzenlendi

Suşehri ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türk Eğitim Sen Suşehri İlçe Başkanlığı tarafından yemekli program düzenlendi.

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen programda konuşan Türk Eğitim Sen Sivas İl Başkanı Nuri Eryıldız, devlet kurumlarının kurallarla çalıştırılması gerektiğini söyledi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Eryıldız, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevki Yüksel ise, "Bizler öğretmeniz, toplumun önderleriyiz, modelleriyiz. Bizim camiamızda huzur olursa, Türkiye Cumhuriyeti'nde huzur olur. Yani bizler mutlu olursak, Türkiye Cumhuriyeti de mutlu olur." diye konuştu.

Programa, Türk Eğitim Sen Suşehri İlçe Başkanı Kemal Karakaya, Eğtim Bir-Sen Suşehri Temsilcisi Fikri Çevik ve öğretmenler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.