Sivas

Şarkışla'da servis sürücüleriyle güvenlik toplantısı yapıldı

12:26 14 Şubat 2017
Şarkışla'da servis sürücüleriyle güvenlik toplantısı yapıldı

Şarkışla'da ilçe Kaymakamı Akif Pektaş okul servisi şoförleriyle güvenlik toplantısı yapıldı.

Seyfettin soysal konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda servis sürücülerine seslenen Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, trafik kurallarına uyulmasını istedi.

Kurallara uymayanlara asla taviz verilmeyeceğini ve ceza kesileceğini söyleyen Pektaş denetimlerin de aralıksız süreceğini söyledi.

İlçenin güvenli bir bölge olduğunu ve gerek güvenlik güçlerinin ve gerekse vatandaşların terör eylemleri konusunda duyarlı olduklarını ifade eden Kaymakam Pektaş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şarkışla, Allah'a hamdolsun güvenli bir memleket, bunu söylerken de aklınıza 'ne oluyor, memlekette bir sıkıntımı var?' diye bir düşünce gelmesin. Biz bu uyarıları bulunduğumuz her ortamda yeniliyoruz. Çünkü bu konuda bir farkındalık oluşturmak artık zaruri hale geldi. Terör kahpedir, kuralı yok, nerede masum bir insan varsa orada maalesef terörü görüyoruz. İşte en son yanı başımızda Kayseri'de izne çıkan askerlerimize terör saldırısının yapıldığını hepimiz gördük.

Özellikle de öğrenci taşımacılığı yapan kardeşlerimizden de bu çerçeveden olayları yorumlaması gerektiğine inanıyoruz.”

Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen de ilçede 62 servis aracıyla taşımacılık yapıldığını belirterek, öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförlerine gösterdikleri hassasiyetlerden dolayı teşekkür etti.

Trafik polisi Mehmet Günerdem'in servis sürücülerinin uyması gereken kuralları slayt gösterileriyle anlattığı toplantıya, Şarkışla Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Hakan Efe, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ile servis şoförleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.