Sivas

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

17:02 08 Mart 2017
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Çiftçi, mesajında, bir toplumun kadına ne kadar çok değer verirse, o kadar güçlü olacağını belirtti.

Kadınların, toplumun şekillenmesinde büyük paya sahip olduğunu aktaran Çiftçi, "Kadın hem annedir, hem de şefkatin adıdır. Kurtuluş Savaşı'mızın kazanılmasında büyük rol üstlenmişlerdir. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, başta birbirinden kıymetli annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

- Suşehri'nde program düzenlendi

Suşehri ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanlığı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Temsilciliği ve Suşehri Yardım Seven Kadınlar Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli programlar düzenlendi.

AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanlığında düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Programda konuşan AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanı Nuran Gönel, "Böyle anlamlı bir günde bu vatan uğruna şehit olan şehit annelerimiz ve bu vatan uğruna evlatlarını şehit veren ebediyete intikal eden annelerimiz için Kur'an-ı Kerim okuduk ve dualarla yad ediyoruz. Rabbim ülkemize göz diken hainlere fırsat vermesin." dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri Temsilciliği ise kadınlara karanfil dağıttı.

Suşehri Yardım Seven Kadınlar Derneği tarafından dernek binasında düzenlenen programda konuşan Dernek Başkanı Fethiye Gürsoy da günün öneminden bahsederek, programa katılanlara teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.