Sivas

Halk oylamasına doğru

15:09 15 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, halk oylaması çalışmaları kapsamında Suşehri ilçesinde partili kadınlarla bir araya geldi.

Parti binasında partililer ile buluşan Ekinci, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum da neden "evet" denilmesi gerektiğini anlattı.

16 Nisan'ın diriliş kararı olduğunu söyleyen Ekinci, "16 Nisan'da kararımız 'evet' olacak. Bu vatan için yürünecek daha çok yol, aşılacak mesafeler var. Ama yılmak yok, son nefese kadar illaki evet. Bu kapsamda çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Halkımız bilinçli. Halkımız her zaman olduğu gibi bu seferde Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edecektir." diye konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım'ın 19 Mart'ta Sivas'a geleceğini anımsatan Ekinci, "Sivas mitingine Suşehrili hanım kardeşlerimizi davet etmek amacıyla ilçemize geldik. Bu konuda bizlere ev sahipliği yapan AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanımız Nuran Gönel'e ve üyelerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Semiha Ekinci ve beraberindekiler daha sonra Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.