Sivas

Sivas'ta orman sınırları yeniden belirlenecek

17:23 27 Mart 2017
Sivas'ta orman sınırları yeniden belirlenecek

Koyulhisar İlçe Orman İşletme Müdürlüğü, 2/B madde uygulaması kapsamında orman sınırlarının yeniden belirlenmesi için komisyon oluşturdu.

Koyulhisar Orman İşletme Müdürü Hakkı Türkoğlu, orman sınırlarının yeniden belirlenmesi için 5 ilden görevlendirilen Orman Kadastro Başmühendisliği Komisyonu'nun çalışmalara başladığını söyledi.

Koyulhisar, Suşehri, Gölova, Akıncılar ve Zara İlçelerinde bulunan 2/B madde uygulaması kapsamında orman sınırlarının yeniden belirlenmesi için Mersin, Muğla, Kayseri ve Isparta’dan görevlendirilerek oluşturulan komisyonlarda görev alan ekiplerin, Koyulhisar Orman İşletme Müdürlüğü'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında bir araya geldiğini belirten Türkoğlu, ilçedeki orman alanlarının kesin sınırlarının belirlenmesi, vatandaşların mağduriyetleri varsa giderilmesi, orman teşkilatı ile vatandaşlar arasında karşılıklı hoşgörünün ve yardımlaşmanın oluşmasının en temel prensipleri olduğunu ifade etti.

Ormancılık çalışmalarında kendilerine yardımcı olan Koyulhisar, Suşehri, Gölova, Akıncılar ve Zara ilçesindeki vatandaşlara teşekkür eden Türkoğlu, şunları kaydetti:

"Kadastro komisyonlarının sağlıklı çalışmalarında da yardımcı olacaklarından şüphemiz yoktur. Kendilerine şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu kapsamda Mersin’den 2, Muğla, Kayseri ve Isparta’dan bir kişi olmak üzere toplamda 5 kişi bu konu için görevlendirmiş olup, çalışmalara başlamıştır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.