Sivas

Hastaneden "Whatsapp" ile randevu alınıyor

15:14 09 Mayıs 2017
Hastaneden "Whatsapp" ile randevu alınıyor

Sivas Numune Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Mahmut Aluç, hastanelerinde "Whatsapp" ile randevu alma döneminin başladığını bildirdi.

Aluç, yaptığı yazılı açıklamada, Sivas Numune Hastanesinin modern dünyadaki gelişen teknoloji sistemlerine uyum içerisinde hizmetlerine devam ettiğini belirtti.

Akıllı telefonlara kurulan "Whatsapp" mesajlaşma sistemi ile artık randevulara daha kolay erişim sağlanabileceğini aktaran Aluç, "Hastalarımız, akıllı telefonlarındaki Whatsapp üzerinden kimlik numarasını, adını ve soyadını, istediği polikliniği yazıp hekimini seçerek bizden randevu talep ediyor. Yetkili görevlimiz en geç yarım saat içinde hastaya dönüş sağlayarak, randevusu hakkında bilgi veriyor." ifadesini kullandı.

Whatsapp hattının, hastane girişindeki Merkezi Hekim Randevu Sisteminin (MHRS) bulunduğu birimde bir personel tarafından sürekli takip edildiğini ifade eden Aluç, bilgisayar üzerinden alınan mesajlara anında geri dönüş sağlanarak bilgi verildiğini kaydetti.

Daha hızlı erişim sağlanarak hizmetin kalitesini ve hastaların memnuniyetini artırmayı amaçladıklarını aktaran Aluç, vatandaşların "0533 377 22 58" nolu telefondan Whatsapp üzerinden randevu alabileceklerini belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.